Meny Stäng

Låna 40000 kr

Allt fler förstår idag att det är smart att samla de lån man har hos en enda långivare för att minska kostnaderna för lånen. För varje litet lån och liten kredit man har betalar man ju nämligen ränta, och för framför allt mindre lån och krediter kan dessa ofta vara mycket höga. Tar man istället för att ha massvis med små lån ett större, med en lägre ränta, kan detta därför göra att man kommer betydligt billigare undan, i vissa fall kan detta halvera räntekostnaderna!

Låna 40000 kronor online:

För att man ska kunna samla sina lån brukar det dock krävas att man lånar pengar på nytt.
Så här går du till väga om du vill göra detta, och låna pengar för detta ändamål:

Ta reda på hur stora dina skulder är idag

Detta måste du förstås göra för att du ska veta hur stort ditt nya lån bör vara. Räkna därför ihop alla de nuvarande låneskulderna, och ha även med räntan, som du kommer att betala fram till det datum då skulderna betalas, med i beräkningarna. Ibland kan det krävas att man kontaktar de nuvarande långivarna för att fråga om detta.

låna 40000 kr

Jämför olika långivare med varandra prismässigt

Detta eftersom privatlån, som är de lån man kommer att behöva ta för detta ändamål, skiljer sig åt väldigt mycket prismässigt. Gör man en bra prisjämförelse (detta kan även göras automatiskt, med hjälp av en av de många lånejämförelsetjänster som finns idag) kan man därför spara väldigt stora summor. Detta är därför verkligen inget steg som man bör ta lätt på!

Ansök om att få låna pengar av den långivare som visade sig vara mest förmånlig

Detta kan du i regel göra via Internet numera, så detta bör inte vara allt för tidskrävande, förutsatt att du gjort steg 1 ordentligt!

Lös dina nuvarande lån och krediter

Detta kan du göra så fort du har det belopp du valde att låna på ditt bankkonto. Det finns även vissa långivare som kan göra detta åt dig, om du ber dem om det. Men det vanligaste är att man måste kontakta de långivare man har idag för att be om lösenuppgifter, inklusive vart man ska betala och vilket belopp, på egen hand. Sedan genomför du bara dessa transaktioner så är du av med de gamla lånen och krediterna!

Börja betala av på det nya lånet

Nu har du bara ett enda lån att hålla koll på, så detta bör vara betydligt lättare än att betala av på en mängd olika blancolån och krediter.

Recension:
Låna 40000 kronor
Betygsatt av: Elli.nu
Betyg: 4.5/5
Dela med dig: